Sanna Juga

Hei, olen luonnon ja hyvinvoinnin parissa toimiva harrastetaiteilija ja galleristi. Minulle taiteen tekeminen ja taiteen parissa toimiminen merkitsee itsensä ilmaisua, joukkoviestintää, oman itsensä haastamista sekä kauneuden tuottamista. Omat taiteenalani ovat lähinnä miniatyyrit ja luontoinstallaatiot.  Taiteellinen suuntautumiseni näkynyt myös visuaalisina tuotoksiana kuten mainos- ja logosuunnittelu, meikkitaide ja luontosisustukset.

Jo ihan pikku lapsena tein nukeille asusteita.  Suunnittelin, leikkasin ja ompelin– joskus valitettavasti, myös äitini hamekankaasta. Olen kuullut että keskityin herkeämättä tekemiseeni niin kauan kun se oli valmis. Nyt aikuisiälläkin, harvoin jätän kesken sen minkä olen kerran aloittanut. Taiteen tekemisessä se merkitsee sitä että tuotantoa on vähän mutta harkitusti. 

Koen taiteen parissa toimimisen voimauttavana, luovuutta ylläpitävänä ja henkistä kasvua tukevana toimintana. Teen taidetta lähinnä omaksi ilokseni ja voin soveltaa sitä omassa työssäni hyvinvointialan yrittäjänä. Olen iloinen jos omat taideteokseni – tai taide yleensä – tuo sisältöä myös sinun elämääsi ! 

Sanna Juga

Hyvinvoinnin visualisti

Visualisti, meikkitaiteilija, tuotekehittäjä (hyvinvointimatkailun EAT)
Ayurvedahoitaja, Horstmann Diplomiterapeutti

Tutustu toimintaani:

Taidesalonki > www.rukagreenpavilion.net
Hoitola > 

Uusimmat kommentit

07.11 | 14:56

Hei! Olen tehnyt hakemuksen varapuhejohtajan jonku aika sitten, joka nyt toimii sijaisena puhejohtajana, mutta ei ole tullut vastaus, mietin että onko tullut perille. Yst.terv Madde

01.04 | 07:42

Rauno Salmisesta löytyy tietoja esim. Koillisen taikaa-kirjasta tai allekirjoittaneelta s-postilla:
rs.ylisuvanto@gmail.com

30.03 | 13:42

Meillä myös kaksi Rauno Salmisen grafiittitaulua. Minäkin etsin taiteilijasta tietoja.

15.03 | 16:30

Kiitos Kirsi, lähetä vapaamuotoinen hakemus s-postiin: lindasainio1@gmail.com.
CV: Koulutus / kurssit, näyttelykokemus, kuvia teoksistasi. Yst. Raimo, varapj.